dilluns, 2 d’abril del 2012

La Pasqua i els ous


Aquesta serà la primera Pasqua que passarem tots tres junts (el Joan, la peque i jo), així que vaig pensar que estaria bé fer alguna coseta per passar l'estona i divertir-nos tots tres plegats.

Seguidament us poso les fotos de tot el procés però va ser molt senzill de preparar. Vam agafar uns ous de fusta (d'aquells de fer mitja) i el Joan els va encargolar a una fusta per que poguessim pintar-los més facilment.

Una cosa fàcil i divertida per fer amb els nens. A més, he pensat que donat que ara faig més coses amb la nena, faré un apartat de manualitats per a fer amb la canalla.


Esta será la primera Pascua que pasaremos los tres juntos (Joan, la peque y yo), así que pensé que estaría bien hacer alguna cosita para pasar el rato y divertirnos los tres juntos.

Seguidamente os pongo las fotos de todo el proceso pero fue muy sencillo de preparar. Cogimos unos huevos de madera (de aquellos de hacer media) y Joan les atornilló a una madera para que pudiéramos pintarlos más fácilmente.

Algo fácil y divertido para hacer con los niños. Además, he pensado que dado que ahora hago más cosas con la niña, haré un apartado de manualidades para hacer con los niños.


3 comentaris:

  1. M'agrada molt! i que guapa es la petita!!!!!!
    petonets xoxo

    ResponElimina
  2. kins ous tan creatius!!! si, si molt bona idea... pels nens les arts plàstiques són una gran font de vivencies :-)

    Un bloc fantàstik!!!

    ResponElimina
  3. quina bona idea! està genial!!!!! un*

    ResponElimina