diumenge, 15 d’abril del 2012

Atc 25 "Definició d'amistat"



Aquesta Atc és molt important per mi, feia molt de temps que tenia pensat fer una cosa així però no trobava la manera de fer-ho i a la vegada quedar convençuda. Volia trobar la manera de definir l'amistat i vincular-ho amb les inicials Atc. Espero que el resultat us agradi. Aprofito per donar les gràcies amb el Joan, el meu home, perquè a cada moment m'ajuda, m'inspira i m'aconsella... Gràcies per tot carinyo!!

PD: He estat buscant quin era el color que correspon al llaçet de l'amistat i hi ha moltes opinions però cap resposta definitiva, així que he pensat en el color que per mi representaria aquesta paraula... el verd.

Esta ATC es muy importante para mí, hacía mucho tiempo que tenía pensado hacer algo así pero no encontraba la forma de hacerlo y a la vez quedar convencida. Quería encontrar la manera de definir la amistad y vincularlo con las iniciales ATC. Espero que el resultado os guste. Aprovecho para dar las gracias a Joan, mi marido, porque a cada momento me ayuda, me inspira y me aconseja ... Gracias por todo cariño!

PD: He estado buscando el color que corresponde al lazo de la amistad y hay muchas opiniones pero ninguna respuesta definitiva, así que he pensado en el color que para mí representaría esta palabra ... el verde.

4 comentaris:

  1. T'ha quedat genial!!! El joc de les inicials i la definició és molt interessant!!! :) Petons.

    ResponElimina
  2. T´ha quedat molt xulo. No hi ha qui et pari quan estàs inspirada. Muaaa

    ResponElimina
  3. Perquè després et queixis de la teva inspiració... Ha quedat molt adient, a mi també em quadraria aquesta ATC tal i com està.

    ResponElimina
  4. No podría encontrar mejor definición para la amistad, me gusta mucho!
    un saludo

    ResponElimina