diumenge, 25 de març del 2012

Taller de resina (Collage de Memòries)


Fa unes setmanes que vaig anar a Igualada, al taller de l'Alicia de Collage de Memòries per fer un taller de resina amb la Ruth (Be mine), amb la Tana (Mi ático, mis mundos), amb la Maria (Scrap & my favorite things) i amb la Mila (Cleo scrap and the other things).

Feia molt de temps que no feia cap taller i em va ajudar moltíssim. En primer lloc perquè vaig rependre en contacte amb les amigues d'scrap i en segon lloc perquè vaig tornar a disfrutar d'un hobby increible com és aquest.

Aprofito per donar-li les gràcies a l'Alicia per montar-ho i per comptar amb mi. M'ha ajudat molt.

Petonets!


Hace unas semanas que fui a Igualada, en el taller de Alicia de Collage de Memorias para hacer un taller de resina con Ruth (Be mine), con la Tana (Mi ático, mis mundos), con María (Scrap & ; my favorite things) y con la Mila (Cleo scrap and the other things).

Hacía mucho tiempo que no hacía ningún taller y me ayudó muchísimo. En primer lugar porque voy retomar en contacto con las amigas de scrap y en segundo lugar porque volví a disfrutar de un hobby increible como este.

Aprovecho para darle las gracias a Alicia por montarlo y por contar conmigo. Me ha ayudado mucho.

Besitos!







4 comentaris:

  1. ualaaaaaaaaaaaa!!! quina xulada de peces!!!!!! la de la bici i la d'imperdible son una monada!!! de res! una plaer tornar a veuret per aquest mundillo!! un*

    ResponElimina
  2. ¡Quedaron preciosas! Parecen caramelitos (^^)

    ResponElimina
  3. Qué chulos!! yo veo anillos los mire por donde los mire! ;oD Preciosos!

    ResponElimina