dimarts, 20 de març de 2012

Per fi, la tornada...Com moltes de vosaltres sabeu, porto més d'un any sense actualitzar el blog i es que tal i com venia dient en les últimes entrades, l'inspiració va desaparèixer de la meva vida en el moment que va entrar l'amor :-).
Ja se sap allò de que t'enamores i tot passa a un segon plànol.
Bé, ara segueixo igual d'enamorada que el primer dia però sembla ser que una petita part d'aquella inspiració perduda ha tornat... que guai perquè realment ho trobava a faltar moltíssim..
A partir d'avui aniré penjant tots els treballs que he fet en aquest últim mes.
Espero que us agradin i sobretot agrair-vos la paciència i el vostre recolzament.Como muchas de vosotras sabéis, llevo más de un año sin actualizar el blog y es que tal y como venía diciendo en las últimas entradas, la inspiración desapareció de mi vida en el momento que entró el amor :-) .
Ya se sabe aquello de que te enamoras y todo pasa a un segundo plano.
Bueno, ahora sigo igual de enamorada que el primer día pero parece ser que una pequeña parte de aquella inspiración perdida ha vuelto ... que guay porque realmente lo echaba de menos muchísimo ..
A partir de hoy iré colgando todos los trabajos que he hecho en este último mes.
Espero que os gusten y sobre todo agradeceros la paciencia y vuestro apoyo.

4 comentaris:

  1. Molt be! Has fet la teva promesa! I visca l'amor!

    ResponElimina
  2. Estic molt content!! A mes estàs inspirada com mai, felicitats

    ResponElimina
  3. Gràcies per els teus comentàris! de parades tots n'hem tingut, el més important és que ara estiguis inspirada i amb il·lusió. un petonet ; )

    ResponElimina