dijous, 14 de febrer de 2013

"Arbre de nadal"

Amb molt de retard, ho sé, però no volia deixar de penjar aquest arbre de nadal improvisat que va pensar la meva amiga Mònica com activitat per una tarda que vam quedar a fer un mini-taller. L'idea principal d'aquest arbre es penjar les postals que t'enviien els teus amics i familiars i en la meva opinió, una gran idea. Gràcies Mónica. (Si visiteu el seu blog, veure-ho que té grans idees, sobretot en el tema del reciclatge...)

Con mucho retraso, lo sé, pero no quería dejar de colgar este árbol de navidad improvisado que pensó mi amiga Mónica como actividad para una tarde que quedamos a hacer un mini-taller. La idea principal de este árbol es colgar las postales que te envíen tus amigos y familiares y en mi opinión, una gran idea. Gracias Mónica. (Si visitáis su blog, verlo que tiene grandes ideas, sobre todo en el tema del reciclaje ...)
1 comentari:

  1. Eiiii! Em fa mooolta ilu veure'l! T'ha quedat genial i soc fan del color rosa. La veritat és que m'encanta veure les versions de cadascu, sempre són peces úniques a partir d'una mateixa idea inicial. A veure quan repetim!!! Petonets!

    ResponElimina