divendres, 14 de setembre del 2012

La meva primera llibreta


La meva primera llibreta!! I aquest és el títol que poso al post.. El cas és que tinc la Bind-it-all des de fa un parell d'anys i fins ara res de res. L'altre dia li comentava al meu home i em va dir: "apa, doncs posem-nos que jo t'ajudo i ho fem en un moment" i dit i fet.. A més és una llibreta molt especial per mi doncs he decidit que serà el meu cuadern de bitacora i miraré d'escriure-hi tots el dies.. Espero que us agradi. Petonets i gràcies per la visita.

Mi primera libreta! Y ese es el título que pongo al post .. El caso es que tengo la Bind-it-all desde hace un par de años y hasta ahora nada de nada. El otro día le comentaba a mi marido y me dijo: "venga, pues pongámonos que yo te ayudo y lo hacemos en un momento" y dicho y hecho .. Además es una libreta muy especial para mí pues he decidido que será mi cuaderno de bitácora y trataré de escribir todos los días .. Espero que os guste. Besitos y gracias por la visita.









6 comentaris:

  1. M'encanta!. Ningú diria que és la teva primera llibreta!. M'agrada molt el conjunt i m'agraden molt les frases que has posat!!!

    Petons!


    Charo

    ResponElimina
  2. NENA! molt xula! i enhorabona per l'strena de la Bind! un*

    ResponElimina
  3. T'ha quedat molt maca. Jo tinc la màquina des de principis d'any i encara no m'estrenat. Veient la teva llibreta a veure si m'animo. Una abraçada

    ResponElimina
  4. Moooolt maca !!! I les frases m'han encantat, penso que alguna te l'agafaré ;-)

    Petonets,

    ResponElimina
  5. Genial! M'encantes les llibretes amb separadors i aquesta te unes pestanyes molt xules!!

    ResponElimina