diumenge, 8 d’agost del 2010

Mini "Gràcies Cesca"

Este mini lo hice en un taller hace tiempo y me encantó por su colorido y su diseño. Sé que la idea fue de Mariona de Diari de Colors, pero ella no fue la que impartió el taller... así que no he tenido el placer de tenerla como profe todavía ;). Espero que algún día de otro taller y pueda asistir, porque este proyecto suyo me gusto mucho.

Aquest mini el vaig fer a un taller fa temps i em va encantar pel seu colorit i el seu disseny. Sé que la idea va ser de la Mariona de Diari de Colors, però ella no va ser la que va donar el taller... així que no he tingut el plaer de tenir-la com a profe encara ;). Espero que algún dia faci un altre taller i jo pugui assistir, perque aquest projecte em va agradar molt.







7 comentaris:

  1. Belén! quantes cosetes!!!! molt xules les postals de la Ruth i la Tana!!! i les teves atc tb! (m'encanta el aparell de música antic!), i el mini t'ha quedat molt bé! jo tb em vaig quedar amb les ganes de fer el curs de la Mariona, però el feien massa lluny per mi!
    en fi... crec q ens veiem aquest dimecres, oi?

    ResponElimina
  2. Aquests minis d'agraïment són un gran detall, aquest t'ha quedat molt bé!
    Ptns!

    ResponElimina
  3. Un pequeño mini ¡Un gran detalle! Esas son las cosillas que nos ponen un calorcito en el corazón (^^) ¡Muy chulo, Belén! ¡Nos vemos en nada! Petonets ♥

    ResponElimina
  4. Es muy bonito! Y Mariona un cielo :)
    Muy bonitos todos tus ultimos trabajos, un abrazo
    Añado tu blog a mi lista ;)

    ResponElimina
  5. mooolt bonic! la Cesca estarà enkantada! i qui no???? potser t'ha quedat tan bé, perque tenies una molt bona companyia...!!! juajuajuajua! nus vemus!

    ResponElimina
  6. Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! que xulo! aissssss! esa crack! fins demà guapetona!
    petonets xoxo

    ResponElimina
  7. Qué bonitooooooooo!!! Me ha encantadooooo!!!!!! Al igual que todo tu blog!! :)

    ResponElimina